Categorii
Proiecte Sunt și eu aici

Sunt și eu aici! … în “Săptămâna ALTFEL”

Proiectul “Sunt și eu aici”, derulat de Asociația Mâini Întinse în parteneriat cu Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea și cofinanțat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa  a atins noi cote de audiență în Săptămâna “Altfel”.

După ce proiectul a fost postat și avizat pe site-ul M.E.N. în grila de oferte, în această săptămână un număr de aproximativ 1300 de copii și adolescenți  din Tulcea s-au bucurat de Scenetele “Imperiul soarelui” și “Inimosul” în cadrul celor 7 spectacole la Școala nr 5 “Elena Doamnă”, Școala nr 12, Liceul de Artă “George Georgescu” și Colegiul Dobrogean “Spiru Haret”.

suntsieuaici-saptamanaALTFEL2

Scenetele interpretate cu de voluntarii elevi din Liceul Teoretic “Grigore Moisil” și Colegiul Dobrogean “Spiru Haret” au produs bucurie in rândul elevilor și profesorilor participanți dar au și creat o inerție exprimată în intenția de a implica mai mulți voluntari pe viitor pentru acest gen de activități și motivată de dorința de a amplifica dimensiunea activităților artistice în rândul elevilor.

 Mulțumim disponibilității oferite de instituția școlară de a include în paleta de activități și pe cea a Asociației Mâini Întinse, dovedind astfel încă o dată importanța parteneriatului public-privat în folosul comunității.