Categorii
Doi la puterea Noi

Doi la puterea Noi promovat la Rowmania FEST – Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle ediția a VI-a

În cadrul proiectului Doi la puterea Noi, în sprijinul activității de Publicitate și vizibilitate, Asociația Mâini Întinse a participat, în perioada 26-28 august 2016, la cea de-a VI-a ediție a Rowmania FEST 2016 – Festivalul Internațional al Bărcilor cu Vâsle, care a avut loc la Tulcea.

Cu această ocazie, Asociația Mâini Întinse a amenajat un stand în care au fost expuse elemente de vizibilitate ale proiectului: roll-up, afișe, fotografii, păpuși marionetă. Copiii, dar și adulții, au fost atrași de păpușile marionete care îi salutau prietenos și promovau prietenia, mișcarea în aer liber. Și, pentru că erau atât de sociabile, păpușile au fost intervievate și de o echipă de TV de la televiziunea națională, ajutate de managerul de proiect care a expus detalii cu privire la proiectul Doi la puterea Noi.

Domnul ministru al Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Publice, Dragoș Nicolae Pîslaru, prezent la festival a fost deschis la dialog, interesat de proiectele și activitățile asociației.

Domnul Ministru a fost interesat de proiectul Doi la puterea Noi și a solicitat detalii cu privire la impactul campaniei de informare şi conştientizare derulate în zona de SudEst și NordEst a României. Domnia sa a recunoscut nevoia extinderii paletei de servicii sociale dar și a creșterii numărului de furnizori acreditați, astfel că am putut recunoaște rolul finanțatorului în susținerea noastră ca model de incluziune socială și de contribuție la implementarea unui nou serviciu social în Delta Dunării în cadrul unui ONG – Asociația Raza Soarelui – Sunlight.

Faptul că am fost incluși într-o varietate de alte manifestări deschise publicului larg tulcean dar și expuși interacțiunii cu turiști din toată țara și din străinătate prezente la eveniment, a contribuit nesperat de mult la diseminarea realizărilor proiectului Doi la puterea Noi dincolo de posibilitățile noastre obișnuite.