Categorii
AngerHacker

AngerHacker vine de hac furiei

Un mesaj comun pentru educația copiilor români este succesul pe termen lung al națiunii. În parteneriatul dintre Asociația Mâini Întinse din Tulcea și Centrul de Zi din Agigea – Constanța, proiectul AngerHacker, finanțat de Consiliul Județean Tulcea, adresează chestiunea agresiunii, a mâniei, a violenței pornind de la nivel de gând, emoție și cu repercursiuni asupra comportamentului și relațiilor de familie și în societate.

Atelierul prezentat copiilor din Centrul de Zi Agigea a captivat prin simplitatea dar și atractivitatea formelor de definire a problematicii Furiei și a modalităților de a-i “veni de hac”. Prin joc, ilustrație, joc de rol, poveste copiii au înțeles că pot fi mai fericiți și pot fi pașnici chiar în contexte ce îi provoacă.

Chiar și cadrele didactice prezente au intrat în jocul copiilor alături de echipa noastră. Copiii au înțeles că manifestările furiei lasă urme ce nu pot fi acoperite de aceea e nevoie de o gestionare mai eficientă a emoțiilor.

Atelierele continuă și vor aduce de la întâlnire la întâlnire mai multe elemente ce construiesc o atitudine cu succes de durată. Ne puteți urmări în călătoria proiectului AngerHacker la Tulcea.