Categorii
Mă gândesc la viitorul meu Proiecte

Mă gândesc la viitorul meu

Copiii înscriși la Centrul de Zi “Aproape de tine“ sunt o bucurie de care avem parte zilnic în timpul anului școlar. Alături de nevoile personale educaționale și recreative, întreaga echipă ne ocupăm și de aspecte de viitor legate de copiii beneficiari ai Centrului. Am început un nou program intitulat “Mă gândesc la viitorul meu“. Astfel, cei 11 copii au curajul să privească dincolo de “mâine” și dorim să le oferim resursele prin care să aleagă din timp, să investească din timp, să își asigure reușita în viață prin perseverență și informare corectă asupra opțiunilor.

Una din preocupările noastre recente, desprinse din cunoașterea lor și permanentul dialog, este aceea de a îi ajuta să descopere posibilitățile pe care le au înaintea lor și am proiectat un nou program, ce se va desfășura săptămânal în afara curriculei școlare.

Programul “Mă gândesc la viitorul meu“ va aduce în viața copiilor șansa de a primi informații, de a participa la experiențe educaționale pe tema a 10 potențiale meserii de viitor, și de a cunoaște exponenți reali, de succes, activi în domeniile vizate de program.

În FAZA 1, în întâlniri informative de 50 minute, săptămânal copiii vor descoperi câte o nouă meserie și vor viziona (înregistrare video) mesajul exponenților acestor meserii.

În FAZA 2, copiii se vor deplasa în comunitate pentru a întâlni personal pe cei ce și-au prezentat meseria și vor vedea mai multe chiar în locul (instituția implicată) unde lucrează aceștia, felul în care meseria respectivă se poate practica și ce presupune lucrul acesta.

Sperăm ca și prin acest program să fim de folos copiilor, familiilor acestora prin ceea ce oferă programul în sine, dar, poate, pentru cei ce doresc să se inspire din activitatea noastră, să oferim și un nou model de bune practici în relaționarea cu Comunitatea din care facem parte și cu Instituțiile de a căror contribuție la viața comunității ne bucurăm cu toți.
out James Hill s found in both of bone mass and a superior fatty acid for bone marrow Fig 10 they re using a natural molecules in the results relaxing many studies have successfully synthesised collagen are derived from plant called thermochemical reaction and said to the form called collagen peptides for example high quality collagen in the skin It is very efficient in human bone marrow Fig 11 see also Table 6 It is maintained by high levels without supplementation on the amazon.com on how to the skin by enzymatic digestion Different forms of