Alege să direcționezi către noi!

Câteva zile ce pot face diferența pentru 1 an!

Începând cu 01 aprilie 2018, entitățile care efectuează sponsorizări (potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994), pentru susținerea entităților nonprofit care sunt furnizori de servicii sociale acreditați cu cel putin un serviciu social licențiat, scad sumele aferente din impozitul pe veniturile microintreprinderilor până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venituri datorat pentru trimestrul în care au înregistrat cheltuielile respective.

Asociația Mâini Întinse este acreditată ca furnizor de servicii sociale și are licența definitivă de funcționare pentru două servicii: 

  • Centrul PauzeScurte
  • Centrul Aproape de Tine

Ne bucurăm să fim în Tulcea, pentru copiii tulceni, ca să aducem, cu ajutorul dumneavoastră, alinare, remediu, consolare, instruire, împuternicire, curaj, educație, vizibilitate, sentimentul recunoașterii și al demnității și în anul 2019.

Mai sunt câteva săptămâni pentru a ne auzi și a face ca lucrurile minunate din viețile celor ce au nevoie de ajutor, să continue, chiar de Sărbători pentru anul care vine.

Alege să direcționezi către noi!

Te invităm să ne contactezi prin:

Mulțumim!
Echipa Asociației Mâini Întinse