Categorii
PauzeScurte

În prag de sărbătoare

Ce minunat ! Suntem înconjurati de dragoste si compasiune de atâția ce sustin nevoile comunității tulcene : copii cu dizabilități.

Luni 7 decembrie, începand cu ora 17.00 la Centrul Jean Bart din Tulcea, elevii Liceului Teoretic Grigore Moisil  au organizat un spectacol caritabil  , in calitate de prieteni ai copiilor cu dizabilități beneficiari ai Centrului PauzeScurte, serviciu social furnizat de Asociația Mâini Întinse.

La acest spectacol au performat și copii Centrului Aproape de Tine, serviciu social de zi derulat de Asociația Mâini Întinse , cu o reprezentație cu păpuși marionete in acorduri de colinde Crăciunești.

În încheierea proiectului PauzeScurte, dar cu speranța continuării activităților Centrului PauzeScurteJoi 10 decembrie 2015, începând cu ora 11.00 va avea loc evenimentul final  la Casa Avramide, în prag de sărbătoare, timp în care ne vom bucura de rezultatele obținute, copiii beneficiari vor putea participa la ateliere de pictură și, spre final, vor primi daruri oferite și de elevii Liceului Grigore Moisil.

in-prag-de-sarbatoare-2015