Categorii
Instruire, Implicare, Impact

Desfășurarea atelierelor corespunzătoare Instruirii

Proiectul Instruire, Implicare, Impact trece la următorul element din calendar, și anume: desfășurarea atelierelor corespunzătoare Instruirii, astfel:

  • Vineri 07.09.2018, între orele 10:00-14:00, la Liceul Teoretic Grigore Moisil* – Sala Amfiteatru, va avea loc atelierul ”Aspecte ale comunicării și relaționării interumane în domeniul social”.                                           
  • Sâmbătă 08.09.2018, între orele 10:00 – 14:00, la Centrul Aproape de Tine – str. Balizei nr.54, va avea loc atelierul Burnout-ul și efectele sale în plan psiho-emoțional și comportamental”. Atelierele de lucru/workshop vor fi susținute de Lector Marinela Grigore – de la Universitatea Ovidius Constanța.

*Mulțumim Conducerii Liceului Teoretic Grigore Moisil care, iată, și pe perioada în care nu sunt cursuri, are disponibilitatea de a se alătura și susține continua formare, nu doar a celor mici dar, chiar și a celor mari.

Documentele și materialele Atelierelor de lucru/workshop sunt creditate de CNASR. Atelierele se adresează specialiștilor implicați în acordarea serviciilor sociale de pe raza județului  Tulcea.

….câteva poze din timpul instruirii aici.