Categorii
Diversitate Dobrogeană pentru Comunitate Europeană

Cortina se mișcă!

Suntem în ajunul unor evenimente ce însumează munca din ultimele luni în cadrul proiectului “Diversitate Dobrogeană pentru Comunitate Europeană”.

Pentru a face o “probă de microfon” anunțăm prezentarea unei avanpremiere a spectacolelor mult așteptate (în Ciucurova, Babadag și Sarichioi) ce are ca invitați reprezentanți ai finanțatorului EEA Grants, reprezentanți ai Ministerului Culturii- Unitatea de Management

Într-un mic spectacol ce va avea loc la Casa Avramide – prin bunăvoința Institutului de Cercetări Eco-Muzeale – ce ne pune la dispoziție spațiile,vom prezenta protagoniștii viitoarei piese de teatru, reprezentați ai etniilor: turci, rromi și ruși lipoveni și câte o mică piesă muzicală interpretată de păpuși, având specificul fiecăreia dintre etniile amintite.

Spectacolul va fi pus în scenă de trupa de teatru înființată în cadrul acestui proiect, compusă din elevi voluntari din cadrul liceelor tulcene.

Cei interesați de avanpremieră sunt bineveniți alături de noi, Miercuri 16 septembrie începând cu orele 17.00 la Casa Avramide.

 Vă așteptăm !