Categorii
Proiecte Știu să sărbătoresc

Știu să sărbătoresc, dar vreau să trăiesc!

Proiectul ”Știu să sărbătoresc, dar vreau să trăiesc”, finanţat de Consiliul Județean Tulcea în conformitate cu Legea 350/2005, a demarat la iniţiativa Asociației Mâini Întinse în parteneriat cu Agenția Antidrog Tulcea în folosul comunității județului Tulcea și se derulează în perioada 15.07.2014 – 15.11.2014.

 Scopul proiectului: Stimularea dezvoltării armonioase a locuitorilor din județul Tulcea prin creșterea gradului de cultură.

Obiective specifice:

  1. Dezvoltarea abilităţilor sociale şi relaţionale pentru   20 tineri liceeni într-un mod creativ prin metoda teatrului social de păpuşi în vederea realizării a 3 spectacole  culturale cu trupa de păpuși în comuna Frecăței, Luncavița și municipiul Tulcea.
  2. Identificarea unor factori de risc şi de protecţie implicaţi în consumul de alcool  şi selectarea unor informaţii semnificative despre alcool, cu rol în întărirea factorilor de protecţie.
  3. Conştientizarea comunităţii locale şi promovarea unor atitudini pozitive, pentru un stil de viață sănătos, fără alcool prin susţinerea de 3 spectacole educative  cu trupa de teatru social de păpuşi